Partnereink
 
 
UniCredit Bank
 
 
 
 
 
 
Nyugdíjasbúcsúztató
Forrás:
2010. november 09. 11:00
Nemrégiben Tapolcán nyugdíjba vonult, az egység egyik meghatározó tagja.
 

Tapolcán eltöltött negyvenkét évnyi áldozatos és eredményekben bővelkedő tűzoltószolgálatot követően a múlt héten vonult megérdemelt nyugdíjába kollégánk, Szollár Lajos Úr. A búcsúztató ünnepélyes keretek közt zajlott le, melyen a Tapolca Város Önkéntes Köztestületi Tűzoltóságának tagjain kívül több meghívott is jelen volt. A Veszprém Megyei Tűzoltó Szövetséget képviseletében dr. Lauer János tű. ezredes Úr, a Szövetség elnökeként beszédben méltatta és köszönte meg bajtársának hosszú és példamutató munkáját, majd elismerésként emléktárgyat adományozott. Tapolca város képviseletében Parapatics Tamás, Tapolca Város Önkormányzata főtanácsosa emelte ki a város védelmében aktív szerepet betöltő Tűzoltóság, ezen belül annak oszlopos tagjának számító Szollár Lajos érdemeit és elért eredményeit. Végül a Tapolca Város Önkéntes Köztestületi Tűzoltósága részéről Sárközi János elnök és Sárközi Roland parancsnok Urak beszédeikben nyilvánítottak köszönetet kollégájuknak aki az egység életében meghatározó, a tűzoltóközösséget összetartó és azt aktívan formálni tudó embernek számít. Természetesen említést tettek a közös szolgálatok együtt töltött éveinek nehéz és vidám perceiről is.

Kedves Lajos! Bár most nyugállományba vonultál, mint igazi tűzoltó, eztán is számítunk tanácsaidra és szükség esetén talán tevékeny részvételedre olyan kollégánkként, aki szívvel-lélekkel igyekszik a bajba jutottak segítségére sietni. Nyugalmas időket és jó egészséget kívánok!

 

 

Frei Miklós

hivatalvezető


További képek:
images/hirkepek/kicsi/1016.jpgimages/hirkepek/kicsi/1017.jpgimages/hirkepek/kicsi/1018.jpgimages/hirkepek/kicsi/1019.jpgimages/hirkepek/kicsi/1020.jpgimages/hirkepek/kicsi/1021.jpgimages/hirkepek/kicsi/1022.jpgimages/hirkepek/kicsi/1023.jpg

Vissza a főoldalraLap tetejére 
Adatvédelmi tájékoztató | Technikai ajánlás | Hírarchívum